Industrie poorten

fotonummer 9

Industrie poorten

fotonummer 9

    ECO-LINER

 

       Toepassingen

  • Bedrijfsterreinen
  • Kantoorparken
  • Transportbedrijven

 

De Eco-Liner is zeer licht van gewicht en hierdoor extra zuinig in energieverbruik. Bovendien is de aluminium schuifpoort zeer betrouwbaar.

Vormgeving

De mooie constructie van de poort is een prima toegang tot iedere locatie. De schuifpoort is voorzien van afgeschermde wielen en een gesloten aanslag portaal. Hierdoor is de poort onderhoudsvriendelijk.

SPEED – GATE

 

De snelste aluminium vrijdragende schuifpoort!

De poort is qua constructie conform de A-Liner, maar dan razendsnel. De snelste schuifpoort in de markt; de poort opent met een snelheid van 75 cm per seconde per poortvleugel. Het model is standaard voorzien van een esthetisch fraai geleideportaal en afgeschermde wielen.

Verschillende varianten mogelijk

De Speed-Liner is een zeer mooi vormgegeven poort. Symmetrisch opgebouwd, voorzien van een geleideportaal en een ingebouwde slotconstructie. De schuifpoort is beschermd tegen dichtwaaien en heeft voor het oog, volledig verborgen wielen.

Led-verlichting

De Speed-Liner schuifpoort kan worden voorzien van led-verlichting. Dit zorgt ervoor dat de schuifpoort ook in het donker een echte eyecatcher is, mooi en wel zo veilig!

 

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op