Gaashekwerk

fotonummer 9

Gaashekwerk

fotonummer 9

Gaashekwerk

Wilt u op een goede maar voordelige manier u  tuin, bedrijventerrein, dierenweide of openbare plek omheinen? Gaashekwerk biedt dan een goede uitkomst. Graumans Hekwerk is al meer dan 30 jaar  gespecialiseerd in het plaatsen van Gaashekwerken. Het hekwerk is verkrijgbaar in verschillende hoogtes ( 1m , 1m20 , 1m50 , 1m80 , 2m).  Wilt u nog hoger  als de standaard hoogtes, dan is dit voor ons uiteraard geen probleem. Tennisbanen worden bijvoorbeeld aangelegd met een gaashekwerk van 3 meter hoog. 

Echter is er geen ruime keuze in de kleur van het gaas. Deze is verkrijgbaar in de kleuren ; zwart , groen of grijs.  Wilt u de palen in een andere kleur dan is iedere RAL kleur mogelijk.

Wilt u er zeker van zijn dat niemand over uw gaashekwerk kan klimmen? Dan kunt u pindraad toepassen . Deze kan zowel 2 als in 3 draads worden toegevoegd.

 

Blinderingdoek

Ten behoeve van uw privacy kunnen wij uw gaashekwerk voorzien van blinderingsdoek.
Deze kunnen zowel met zoombanden en ringen geleverd worden als met knoopsgat banen.
De kleur groen en zwart zijn beschikbaar evenals de keuze tussen 90% of 100% zicht en winddicht.

Let er altijd wel op dat wanneer u uw hekwerk dicht gaat maken, de kans op een windvanger vergroot.
Hiervoor raden wij daarom altijd aan om goed na te denken of het verstandig is om de vakverdeling van 300cm na 200cm te brengen (dus extra palen) , de palen aan te storten, of verlengde palen te gebruiken. Dit kan uiteraard in overleg ook met elkaar gecombineerd worden.

 

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op