Deco-strips

fotonummer 9

Deco-strips

fotonummer 9

Decostrips , ook wel vlechtstroken genoemd, is een product welke ontworpen is voor de tuinafscheiding en valt daarmee in de categorie hekwerkbekleding. De vlechtstroken zijn gemaakt van duurzame kunststof. De Decostrips bestaat uit een robuuste, flexibele kunststof strip. Deze zogenaamde strip wordt door de mazen van het hekwerk gevlochten. Door deze vlechtmethode wordt het hekwerk afgeschermd en dichtgemaakt. Een vlechtstrook is geschikt voor zowel een dubbelstaafmat als voor een enkelstaafmat hekwerk.

Wat zijn de voordelen van deze tuinafsluiting?

De vlechtband is speciaal voor hekwerk ontworpen, waardoor het perfect tussen de mazen van een dubbelstaafmat hekwerk of enkelstaafmat hekwerk past. Daarnaast is het kunststof heel flexibel materiaal, waardoor het gemakkelijk tussen de mazen van het hekwerk te vlechten is. Ook is het materiaal heel gemakkelijk op maat te snijden of te knippen.

Naast dat de vlechtbanden heel gemakkelijk zelf te bevestigen zijn aan het hekwerk, hebben de kunststof stroken nog meer voordelen.  Daarnaast is het materiaal waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Al deze factoren zorgen ervoor dat het materiaal een gegarandeerd lange levensduur heeft.

Mogelijkheden

Onze vlechtbanden worden op rol geleverd en zijn verkrijgbaar in een standaard-afmeting voor zowel de dubbelstaafmatten, enkelstaafmatten als de enkele poort en dubbele poort. Daarnaast zijn de rollen beschikbaar in de kleuren groen, grijs en zwart. Hieronder een overzicht wat je ongeveer nodig hebt voor uw  hekwerk:

  • Paneel 103 cm hoog: ca. 10 meter vlechtband
  • Paneel 123 cm hoog: ca. 15 meter vlechtband
  • Paneel 143 cm hoog: ca. 18 meter vlechtband
  • Paneel 183 cm hoog: ca. 23 meter vlechtband
  • Paneel 203 cm hoog: ca. 25 meter vlechtband

Een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op